22 December 2005

Mina kaaa

Otsustasin Eestis suurt menu saavutanud volangsalli jàrgi teha. Esimene on valmis..




















Nùùd mòtlen, kellele selline kink vòiks meeldida.
Samas sai tàna ostetud juba jàrgmine ports lònga, seepuhku tahetakse lillades toonides.

Vaatame, mida siis siinkandis sellisest sallimoest arvatakse ;)

20 December 2005

Rahvusvahelised inglikesed

Hirmsasti tahaks kodu kaunistada, aga puudu on ùks korralik Tiimari pood. Nagu minu viimased otsingud tòestasid, ei paista kohalik rahvas Naapolis ise midagi tegevat (kui ei taha just poolfabrikaatidest presepe't teha so. jeesuslapsukese sùnnimomendi installatsioon). Vàlja arvatud need, kes mùùvad juba valimiskraami. Kahju kohe neist, kes vaid osta mòistavad ning kogu isetegemise rahulolust ja ròòmust ilma jààvad.

Vaatasin siis minagi ringi kaubanduses. Ja mis ma siis sealt àra tòin.

ANGELI (inglid e.k.) . Made in China (UPIM, Napoli):















Made in UK (American book shop, Milano):

Vana uues kuues

Kapis seisis ùks vana kampsun, millele olin suutnud augu sisse saada, aga sellegipoolest ei raatsinud àra visata. Sai siis auk parandatud ja kapsun uue imidzhi. Vot sellised sinka-vonkad tikkisin peale:

18 December 2005

lumehelbekesed

Kui ikka jòuludeks lund kùbetki ei tule, peab ise nuputama, kuidas òiget meelolu luua. Niisiis valisin tànase ilusa pàikesepaistelise pàeva lumesajuks. :D Naljaks, et paberit lòikudes, tundsin isegi korraks nagu kuuse- ja piparkoogilòhna....

15 December 2005

Vesti lòpptulemus

Làhivaade:
















Ja ùldvaade:
Huvitavaks avastuseks oli, et on vòimalik teha kogu tòò àra ainult varraste ja heegelnòelaga. Viimasega sai esi- ja tagutùkk ùhendatud ning kaunistused peale tehtud (heegelnòela torkasin làbi ja tòmbasin lònga tagantpoolt peal, nagu tavalist ketti heegeldatakse). Ja lahtised otsad saab samamoodi nii àra peita :p No ja kui praktiliselt kòik valmis oli, siis leidsin oma villanòela ka ùles :D

Kodused kruusid

Kunagi meie tutvuse alguses tegin kingiks kruusid. Need seisavd kui iluasjad kòògiriiulis meie Milaano kodus ja omanik ei raatsi neid kulutada. Ma ikka vaest piimakohvi jaoks vòtan nad sealt aukohalt alla.












Kevadel sai proovitud uusi vàrve. Tunduvad kuidagi parema konsistentsiga ja kergemad pinnale kanda. Ja peale kùpsetamist jààvad samaks nagu purgis, mitte ei muuda tooni nagu eelmistel. Siis meie tulpidega teetassid:















Rohkem mul kahjuks midagi nàidata pole, sest kòik on àra kingitud teistele. Ja ma totu ei teinud isegi pilti. :(

Mùts

Valmis mùts, tàpselt selline nagu sooviti.
Vabas olekus:











Paistab paras soolikas, aga peas on ilusti vormis ja tàpselt paras selle kandjale ;)

Vardal oli sada silma ja sinist lònga làks tàpselt ùks tokk. Kudusin ringvarrastega nr. 3.